Boekhouder Eindhoven

Een BOEKHOUDER in Eindhoven die persoonlijk, betrouwbaar en taalbaar is. VNIS is een relatief klein administratiekantoor met inmiddels al weer meer dan 15 jaren ervaring die graag kennis met u maakt.De Starters, KB-ers, ZZP-ers in de regio Eindhoven kunnen bij ons regionaal opererend boekhoudkantoor terecht. (Er is ook een medewerker uit uw plaats bij ons actief.) De zoektocht naar een administratiekantoor kan een zeer uiteenlopende reden hebben. Onenigheid met of ontevreden over de prestatie van de huidige dienstverlener kan al een reden zijn om eens elders de voelhorens uit te steken. Ook de in rekening gebrachte kosten, van met name accountantskantoren , kan een reden zijn om eens ergens anders te informeren.Starters zijn weer meer op zoek naar een boekhouder die ook behulpzaam kan zijn in de opstartfase van een onderneming bij het ondernemingsplan of financieringsaanvraag. Bij VNIS leggen wij korte verbanden. Wij spreken de taal van de ondernemer en kennen hem persoonlijk.

Betaalbaar
Wij hanteren tarieven die zeker concurrerend te noemen zijn. Het is meermaals voorgekomen dat klanten bij ons tot 50% minder betalen dan bij de boekhouder / accountant waar zij vandaan komen. Wij kunnen, op basis van aantal te verwerken mutaties, ook een vast jaarbedrag aanbieden. Deze tarieven zijn mogelijk door onze sterke kostenbeheersing met name op het gebied van huisvesting.

Meedenken
Het is voor ons belangrijk om uw organisatie, handelswijze en “business” te kennen om in staat te zijn om pro-actief met u mee te denken. Met het verkrijgen van een goed inzicht in uw organisatie kunnen wij een inschatting maken over de kansen en mogelijkheden op financieel, belastingtechnisch en organisatorisch vlak. Wij schromen niet om onze relaties, geheel vrijblijvend, met elkaar in contact te brengen indien wij voor hen mogelijkheden zien om elkaar te versterken. Uiteindelijk moeten de relaties daarvan kunnen profiteren.

Vrijblijvend gesprek
Het spreekt voor zich dat uw keuze voor een boekhouder waarmee u gaat samenwerken voor u van strategisch belang is en, bij voorkeur, voor een lange termijn gaat gelden. (Hierbij te denken aan jaren.) U gaat hierbij niet “over een nacht ijs” Dit geld ook voor ons. In een geheel vrijblijvend “kennismakingsgesprek” zal het al snel duidelijk zijn of er sprake is van een “klik” of er van beide kanten interesse is om tot een samenwerking te komen. Tijdens dit gesprek of in een eventueel vervolggesprek kan dan verder in worden gegaan op uw wensen / verwachtingen en toekomstvisie. Ook komt dan onze rol verder ter sprake. Wenst u enkel een ondersteunende rol voor uw administratie, of zelfs enkel voor belastingaangiftes, of wenst u een uitgebreide samenwerking inclusief b.v. debiteurenbewaking. Onze voorkeur gaat er sterk naar uit dat de gesprekken bij u op locatie plaats vinden om een goede indruk te krijgen van uw activiteiten. Mocht dit niet mogelijk zijn dan staat de deur van ons kantoor in Tilburg altijd voor u open.

Contact
Indien u er prijs op stelt dat wij u komen bezoeken voor een oriënterend gesprek dan verzoeken wij u ons hiervoor uit te nodigen via telefoonnummer 013-4688534 of per e-mail.